Politica de confidentialitate

INFORMARE

CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

I. CINE SUNTEM SI CARE ESTE OBIECTUL ACESTEI POLITICI?page1image617403088

TRASER GOLD S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str.Anastasie Panu, nr.3, bl.A3, sc.A, et.7, ap.92, Sector 3, inmatriculata in Registrul Comertului J40/20897/2004, cod unic de inregistrare 17043383, CAEN 4777, reprezentata legal de D-na GHERMAN ALEXANDRA- LUMINITA in calitate de Administrator

Actualizat in: Mai 2018

Prezenta politica are drept obiect informarea dumneavoastra asupra activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de TRASER GOLD S.R.L si se aplica

tuturor prelucrarilor efectuate de noi, inclusiv interactiunii cu pagina noastra web :

www.trasergold.ro

TRASER GOLD S.R.L este permanent preocupata de asigurarea unei experiente de cumparare depline pentru Clientii nostri. Astfel, depunem toate eforturile pentru a oferi Cumparatorilor nostri atat servicii de calitate cat si informatii si indrumari post vanzare, respectiv: newslettere, invitatii la evenimente, campanii si oferte speciale – cu privire atat la serviciile si activitatea noastra cat si la cele ale partenerilor nostri (denumite in mod colectivNewsletter”).

page1image617491168

II. CE FEL DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM?

Colectam si prelucram doar acele date personale ale dumneavoastra care ne sunt necesare pentru a va putea oferi o experienta de cumparare de cea mai inalta calitate cu privire la serviciile noastre si utilizarea paginii noastre web www.trasergold.ro. Astfel, datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include cu titlu de exemplu:

  1. date pentru identificarea dumneavoastra: nume, prenume, nume de utilizator;

  2. date de contact: adresa fizica, numar de telefon, adresa de email;

  3. date pe care ni le puneti la dispozitie cu ocazia crearii contului de utilizator pe pagina

    noastra web sau a aplicarii pentru posturi folosind formularul online, inregistrarii, actualizarii datelor sau renuntarii la Newsletter, precum si cu ocazia inregistrarii si participarii la evenimentele organizate sau sprijinite de noi;

  4. date primite sau colectate cu ocazia vizitelor la sediul noastru sau la evenimentele organizate de noi si/sau partenerii nostrii: pot include inregistrari video ale activitatilor desfasurate si accesului in aceste locatii;

page1image659265424page1image619377328
  1. cont bancar si alte informatii financiare pentru desfasurarea relatiei contractuale, daca este cazul;

  2. date tehnice, inclusiv adresa IP: informatii despre accesul dumneavoastra pe pagina noastra web, in magazinul nostru online, in aplicatiile dezvoltate de noi sau accesarea Newsletterelor, materialelor si comunicarilor pe care vi le trimitem in contul de utilizator, telefonic sau pe e-mail;

  3. alte date pe care ni le puteti pune la dispozitie.

In situatia in care doriti sa faceti parte din echipa grupului de firme GHERMAN si va angajati la noi sau aplicati pentru recrutare si selectie, vom procesa acele date necesare in procesul de angajare, respectiv date de identificare (nume complet, sex, data nasterii), date de contact (numar de telefon, adresa de corespondenta si adresa de e-mail), experienta, limbi straine, educatie, certificari, permis de conducere precum si orice alte date pe care ni

le aduceti la cunostinta prin formularele de aplicatie si CV sau pe care ni le furnizati prin depunere sau transmitere in format fizic la biroul nostru si/sau electronic prin e-mail.

III. CUM COLECTAM DATELE DUMNEAVOASTRA PERSONALE?

TRASER GOLD SRL colecteaza in format fizic si electronic doar acele date personale pe care dumneavoastra ni le furnizati in mod voluntar, cat si informatiile disponibile din surse publice, astfel: a. in cazul achizitionarii de servicii de la noi sau in discutiile prealabile achizitionarii acestora; b. prin intermediul paginii noastre web, cu ocazia inregistrarii in contul dumneavoastra de utilizator/client; c. prin inregistrarea pentru primirea Newsletterului; d. atunci cand ne contactati prin e-mail, daca va exprimati interesul cu privire la serviciile noastre sau daca va manifestati interesul de a fi recrutat, selectat si/sau angajat sau contractat de societatea noastra sau de a colabora cu noi; e. in cazul in care ne intalnim la un eveniment si spre exemplu facem schimb de carti de vizita; f. cu ocazia

accesarii altor informatii disponibile pe baza de inregistrare.
Va reamintim ca aveti libertatea deplina de a ne furniza aceste date personale. Cu toate acestea, in lipsa acestora, desfasurarea raporturilor contractuale nu vor fi posibile.

IV. CARE ESTE SCOPUL IN CARE VA PRELUCRAM DATELE PERSONALE SI CARE SUNT TEMEIURILE LEGALE ALE ACESTOR PRELUCRARI?

Pentru orice prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal TRASER GOLD SRL va va informa cu privire la scopul in care se face respectiva prelucrare, cu titlu de exemplu astfel:

  1. Achizitionarea de catre dumneavoastra de servicii VANZARE BIJUTERII DIN

    METALE PRETIOASE ; SERVICII DE AMANETARE A ACESTORA: Prelucram toate datele personale pe care ni le puneti la dispozitie, precum si orice alte date care ne sunt necesare pentru prestarea serviciilor noastre, cu respectarea prevederilor Termenilor si conditiilor TRASER GOLD SRL si ale dispozitiilor legilor in vigoare privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si achizitionarile de bunuri si servicii, cat si pentru alte activitati si actiuni derivate din incheierea si executarea contractului.

  2. Comunicari si Newslettere: In situatia in care deja ne sunteti client/cumparator sau daca ne-ati contactat in scop profesional sau de recrutare, selectie si/sau angajare, prelucram datele dumneavoastra personale pe baza interesului legitim de a va transmite comunicari specifice, Newsletterele, de interes pentru dumneavoastra si de asemenea inclusiv invitatii la evenimentele noastre si ale partenerilor nostri.

Daca doriti sa va abonati la Newsletterul nostru, la momentul abonarii dumneavoastra (prin intermediul paginii noastre web sau printr-o alta forma de solicitare directa) va

vom solicita consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor personale pentru a va putea furniza respectivele servicii la care ati solicitat abonarea

3. Organizarea de evenimente cu scop de promovare, instruire, scop stiintific sau profesional: Acestea pot include inregistrari video ale activitatilor desfasurate si ale accesului in respectivele locatii;

4. Angajari, recrutare si selectie: In masura in care avem posturi deschise pentru angajare, recrutare si/sau selectie si o persoana isi manifesta interesul pentru a ocupa un astfel de post, colectam informatiile necesare pentru procesul de recrutare, selectie si/sau angajare, pentru a evalua daca sunteti potrivit pentru postul respectiv. Prelucrarea datelor personale in procesul de angajare se face in temeiul legii, respectiv in vederea executarii unui contract cu dumneavoastra, iar aceasta prelucrare reprezinta faza precontractuala.

2

Suntem permanent interesati sa eficientizam procesul de recrutare, selectie si/sau angajare, fapt pentru care, avand ca baza interesul nostru legitim, vom pastra evidenta persoanelor care au participat la procesele de evaluare si a motivelor pentru care aplicatia acestora a fost respinsa.

In momentele in care anuntam posturi vacante, puteti aplica pentru un loc prin transmiterea aplicatiei dumneavoastra: prin e-mail, prin depunerea in format fizic la sediul nostru sau prin utilizarea sectiunii dedicate a paginii noastre web.
In situatia depunerii aplicatiei prin utilizarea sectiunii dedicate a paginii noastre web, vom avea nevoie si va vom solicita urmatoarele date cu caracter personal: nume si date de identificare complete, adresa de corespondenta si adresa de e-mail, numar de telefon, experienta, limbi straine, educatie, certificari, permis de conducere si CV. Aceste datele personale sunt necesare si le vom folosi in procesul de recrutare, selectie si/sau angajare in scopul: 
a. desfasurarii si administrarii acestui proces; b. evaluarii pentru a stabili daca aveti profilul profesional potrivit pentru postul pentru care aplicati; c. contactarii

cu privire la aplicatia depusa de catre dumneavoastra; d. contactarii dumneavoastra pe viitor cu privire la alte oportunitati sau posturi care pot deveni disponibile care v-ar putea interesa; e. pastrarea unei evidente a sesiunilor noastre anterioare de recrutare, selectie si/sau angajare la care ati participat si a motivelor pentru care aplicatia dumneavoastra a fost respinsa.

Orice prelucrare a datelor dumneavoastra in scopurile mentionate anterior are la baza unul dintre urmatoarele temeiuri: 1.Executarea unui contract privind achizitionarea unor bunuri si/sau servicii, caz in care sunt prelucrate urmatoarele date personale: datele dumneavoastra de identificare (in calitate de client persoana fizica sau de reprezentat ori alt angajat al unui client persoana juridica), datele de contact si pozitia dumneavoastra2.Indeplinirea unor obligatii prevazute de dispozitiile legale in sarcina noastra (i.e. privind prevenirea si combaterea spalarii de bani si necesitatea cunoasterii clientelei), in masura indeplinirii conditiilor privind aplicabilitatea acestora – fiind prelucrate pe acest temei datele de contact si CNP-ul, seria si nr.CI sau ale pasaportului actionarilor/asociatilor;3.Consimtamant, cu privire la transmiterea newsletterelor sau a invitatiilor la evenimentele TRASER GOLD SRL – pentru prelucrarea datelor dumneavoastra de identificare si de contact.

V. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

Va reamintim ca in calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale:
a. Acces la datele personale cu privire la dumneavoastra pe care TRASER GOLD SRL le

prelucreaza.

  1. Obtinerea rectificarii acelor date personale inexacte prin contactarea TRASER GOLD

    SRL si/sau actualizarea lor prin contul de utilizator/client.

  2. Obtinerea restrictionarii prelucrarii datelor dumneavoastra personale atunci cand: a.

    contestati acuratetea datelor dumneavoastra personale pe care noi le prelucram; b.prelucrarea datelor dumneavoastra personale este ilegala; c. nu avem nevoie de datele dumneavoastra personale pentru scopul in care facem prelucrarea, insa dumneavoastra solicitati pastrarea lor pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta, sau d. va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, cat timp verificam existenta interesului nostru legitim in prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

3

  1. PortabilitateadatelorPortabilitateadatelordumneavoastrapersonale,solicitandinacest sens ca TRASER GOLD SRL sa transmita, fie catre dumneavoastra, fie catre un alt operator de date, a unei copii a datelor dumneavoastra personale furnizate catre TRASER GOLD SRL pe care le prelucram;

  2. Obtinerea stergerii datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in care se aplica unul din urmatoarele motive: a. datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; b. va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic sau motive legitime pentru prelucrare; c. datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; d.datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care revine TRASER GOLD SRL. in baza legii;

Daca aveti orice nelamuriri sau intrebari cu privire la drepturile si prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriti sa ne adresati vreo solicitare sau sa va exercitati oricare din drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam

sa ne contactati la sediul nostru sau folosind metodele de contact din finalul prezentei informari.
Va asiguram ca vom analiza fiecare intrebare si fiecare solicitare si va vom comunica raspunsurile si masurile luate in acest sens cat mai rapid posibil, insa nu mai tarziu de o luna de la momentul inregistrarii solicitarii dumneavoastra. Daca avem nevoie de mai multe informatii din partea dumneavoastra sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere si cu privire la aceasta situatie.

Daca veti considera ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumiti de raspunsurile care va sunt oferite, puteti formula o plangere catre ANSPDCP sau va puteti adresa instantelor de judecata competente.

VI. CAT PASTRAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?

Daca ati optat sa primiti comunicari prin Newsletter, vom stoca datele dumneavoastra pentru a va furniza acest serviciu timp de 2 ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu comunicarile transmise. Dupa trecerea acestei perioade de 2 ani, va vom solicita din nou consimtamantul pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia in continuare de Newsletter daca doriti acest lucru.

In orice caz si moment, daca hotarati ca nu mai doriti sa beneficiati de Newsletterul nostru si va retrageti consimtamantul, nu vom mai prelucra datele dumneavoastra personale in acest scop.
Datele personale colectate pe care le colectam in procesul de recrutare, selectie si/sau angajare si le utilizam cu scopul de a eficientiza si pastra evidenta sesiunilor anterioare de recrutare sunt stocate pe o perioada de 10 ani de la momentul la care ati aplicat pentru un

post in cadrul TRASER GOLD SRL .
Ca regula generala, vom sterge datele dumneavoastra personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau cand va retrageti consimtamantul in situatia in care prelucrarea datelor dumneavoastra se intemeiaza pe consimtamant. Reprezinta exceptii de la aceasta regula cazurile in care prelucrarea datelor personale este necesara in baza unor prevederi legale sau daca suntem indreptatiti sa continuam respectiva prelucrare. De asemenea, datele dumneavoastra personale vor putea fi pastrate de catre noi pentru o perioada mai mare fata de cele indicate anterior, numai in acele situatii in care stergerea imediata a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

4

VII. CE SE INTAMPLA CU DATELE PERSONALE IN RAPORT CU ALTE PERSOANE?

TRASER GOLD SRL nu divulga si nu transfera datele dumneavoastra personale catre terti. Cu titlu de exceptie de la aceasta regula, in situatiile in care divulgarea sau transferul este necesar ori daca suntem obligati prin lege, va vom informa in cel mai scurt timp posibil asupra acestui fapt, cu exceptia cazului in care legea aplicabila ne interzice sau ne impiedica sa facem o astfel de informare.

In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru cu respectarea dispozitiilor legale aplicabile si cu adoptarea de masuri pentru protectia, integritatea si securizarea acestora.
Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite, (cu titlu de exemplu: prestatori si furnizori de: servicii IT, management de baze de date sau contacte, contabilitate, organizatori de evenimente). TRASER GOLD SRL. va incheia cu toti acesti

imputerniciti contracte care reglementeaza regimul de prelucrare a datelor personale si asigura ca acestia isi asuma obligatiile legale de prelucrare a datelor personale si ofera un nivel adecvat de protectie si securizare al datelor personale si respecta intocmai dispozitiile legale aplicabile in materie.

VIII. CUM SECURIZAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Toate datele personale prelucrate de catre TRASER GOLD SRL sunt protejate impotriva amenintarilor, prin masuri electronice si fizice de securitate si infrastructura IT corespunzatoare dar si prin proceduri interne de management de personal si acces ce asigura descoperirea, notificarea si documentarea oricaror eventuale incalcari ale securitatii datelor cu caracter personal.

In situatia putin probabila a unei incalcari a securitatii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cazul in care descoperim o astfel de incalcare cu risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (in continuare ANSPDCP), si va vom informa cu privire la aceasta situatie.

IX. ACTUALIZAREA PREZENTEI INFORMARI:

Va recomandam sa accesati periodic aceasta sectiune intrucat in masura in care vom modifica prezenta Informare, vom publica o noua versiune actualizata pe aceasta pagina web: www.trasergold.ro , informare care o va inlocui pe prezenta.
Daca nu ati gasit raspuns intrebarilor dumneavoastra in acest document sau daca aveti

page5image688876832

orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si/sau modul in care le prelucram va rugam sa ne contactati folosind oricare din metodele de mai jos
– adresa de e-mail: (dpo.serban.pail@gmail.com )
– adresa de corespondenta: Bucuresti, Str.Anastasie Panu, nr.3, bl.A3, sc.A, et.7, ap.92, Sector 3.

page5image691017440

Prezentul document poate fi descarcat in format printabil de AICI