Pasul 1: Alege si personalizeaza bijuteria dorita

Fie ca esti in cautare de bijuterii pentru a-ti reimprospata colectia personala sau pentru a face persoana draga fericita, Traser Gold iti pune la dispozitie o gama variata de bijuterii. 

cum comand pasul 1
 
 

Pasul 2: Confirma comanda si continua catre datele de livrare

Dupa ce ai adaugat produsul sau produsele in cos tot ce mai ai de facut este sa finalizezi comanda pentru a trece la urmatorul pas.

cum comand pasul 2
 
 

Pasul 3: Datele de livrare

Ai posibilitatea de a-ti crea un cont nou, util pentru comenzile viitoare sau poti comanda fara inregistrare. In ambele cazuri vom avea nevoie de datele tale de livrare.

cum comand pasul 3
 
 

Pasul 4: Plaseaza comanda

Dupa ce ai plasat comanda, consilierii nostri te vor suna pentru a confirma comanda si a nota eventualele modificari pe care doresti sa le faci la bijuteria comandata. Puteti personaliza bijuteriile dupa bunul plac. Va puteti juca cu culoarea aurului, lățimea, finisajul lucios sau cel de tip mat cu efect de satin, sidef, de gheata, rola de diamant, și desigur puteți opta pentru o combinație între două tipuri de finisaje. Poti adauga pietre pretioase precum diamantul, safirul, rubinul sau Swarovsky, grava laser sau manual numele celui iubit sau chiar sa-ti imprimi amprenta.

cum comand pasul 4