Într-un an în Europa au loc în medie 2.1 milioane de nunți. Uitându-te la un astfel de număr impresionant ai zice că e plictisitor să organizeizi o nuntă. Însă tendințele se schimbă de la an la an și tinerii îndrăgostiți resusesc să faca din fiecare nuntă în parte ceva unic. Tradiționalul a fost reinterpretat de atâtea ori, iar elementele cu care se jonglează sunt din ce în ce mai ofertante. Când vine vorba de dragoste, creativitatea nu are limite și se nasc cele mai frumoase lucruri. 
 
Un astfel de exemplu sunt verighetele 3D, ce au ceva din stralucirea soarelui și fac ca declarația de dragoste veșnică să fie purtată cu stil. Realizate cu o tehnică nouă ce dă aurului o luminozitate similară cu cea a diamantului prin multitudinea de fațete tăiate în metalul prețios, verighetele sunt ultima intrare în modă în materie de bijuterii de nuntă.
 
Vă așteptăm în magazinele noastre să probați colecțiile de verighete 3D din aur alb, aur galben, bicolor sau multicolr, și să alegeți modelul potrivit vouă. Tehnica 3D este folosită în atelierul Traser Gold, iar voi sunteți bineveniți să comandați orice model vă doriți fie el imaginat și desenat de dumneavoastră! 
  
Inspiră-te din colecțiile de Verighete 3D!