În fiecare zi în magazinele Traser Gold se găsesc bijuterii noi care de multe ori nici nu reusesc să își facă apariția în magazinul online că și găsesc ce trup să înfrumusețeze și ce suflet să bucure.

Acum poți avea și tu acces la aceste bijuterii prin intemediul paginii noastre de facebook www.facebook.com/TraserGold.ro/ si a hastagului #tentatiazilei.  Urmarește zilnic postările noastre și fii la curent cu cele mai noi produse marca Traser Gold. Asigură-te că ai acces la cele mai frumoase bijuterii în cel mai scurt timp, iar noi îți oferim o reducere de 5%  la achiziționare dacă te prezinti în magazin cu dovada că ai dat share tentației din ziua respectivă.

Ai ratat #tentatiazilei? Caută hastagul si vei avea la dispoziție ultimele produse disponibile în reprezentantele Traser Gold împreună cu gramajul și prețul acestora precum într-un magazin la tine acasă. Verifică telefonic la 0744 373 905 / 0728 985 200  dacă mai există bijuteria ta preferată, menționând data și categoria “tentatia zilei”, sau vino direct în reprezentanța să vezi întreaga colectie! 

 

Lasă-te tentat!

#tentatiazilei