Un mare noroc al nostru este ca in fiecare zi facem parte dintr-o noua poveste de dragoste. Nestatornicia asta se trage din dorinta de a uni cat mai multe cupluri si din convingerea noastra ca familia este in continuare baza existentei fericite.

Daca de multe ori stim doar debutul acestor povesti, de aceasta data stim ca totul a decurs conform planului. In urma cu un an Constantin Cotimanis impreuna cu viitoarea lui sotie au pasit in magaznul nostru de la Piata Unirii  in cautarea bijuteriilor  simbol ce aveau sa ii uneasca in fata Domnului. “Fiecare varsta cu etapele ei!” a glumit artistul imbratisandu-si sotia ca pe cel mai bun prieten, dovada ca dragostea dintre ei are un temei pe cat de frumos pe atat de stabil. “Noi le-am amestecat putin!”a raspuns Florina in acelasi ton. Am aflat ca sunt de 13 ani impreuna si ca au decis sa se arate drept o familie in fata lui Dumnezeu in urma sfatului duhovnicului iar ca petrecerea va fi restransa.

La cateva saptamani toata presa era impanzita cu articole despre nunta discreta a celor doi, iar noi zambeam impliniti ca am dat verighetele inca unui cuplu reusit!

Aceasta este povestea noastra din povestea lor! Iar noi le uram la implinirea primului an de casatorie sa mai aiba inca o vesnicie, si sa ramana la fel de fericiti cum i-am cunoscut noi!