Surprinde-ți jumătatea cu un cadou personalizat prin fotogravură! La Traser Gold găsești bănuți de aur pe care îi poți atașa fie de o brațară, fie de un lanț sau chiar de un o pereche de cercei, ce pot fi gravați cu o imagine adusă de tine în format digital
 
Gravura în aur este un procedeu ce conferă unicitate bijuteriei! Îți lasă libertatea de a te juca cu imaginația și de a crea un model ce va fii doar al tau, cu semnificații proprii.
 
Personalizarea accesoriului preferat prin fotogravură digitală este cel mai detaliat mod în care îți poți înfrumuseta bijuteria. 
Vino în magazinul Traser Gold din Complexul Berceni cu o fotografie în format digital îi noi îți vom reproduce imaginea pe bijuteria aleasă de tine, cu condiția să aibă suprafață potrivită gravatului digital
 
Inspiră-te din modele noastre și oferă-i un cadou ieșit din comun cu prima ocazie aniversară și îți garantăm că îi vei întrece așteptările. Fotogravura la Traser Gold are un preț special de 120 lei pe model și timp de execuție de 2-3 ore.
 
Traser Gold, seducția unei împliniri! 
 
Preț fotogravură:  120 lei + cantitatea aurului
Timp de execuție: 2-3 ore
 
Adresă : Complex Big Berceni, Şos. Berceni nr.2, Stand P69
 
Contact: 0720 107 046
 
Program:
L - V: 9.30 - 18.00
S: 9.30 - 15.00
D: 9:30 - 14:00