Casatoria este cel mai de pret eveniment in viata unui cuplu. Indiferent ca alegeti sa va petreceti cu fast, intre prieteni sau fugiti la Las Vegas un lucru este cert, verigheta este marturia acestui frumos legamant. Traser Gold s-a gandit la voi si a alcatuit un ghid ce va v-a ajuta in gasirea verighetelor perfecte. Iata cele 5 intrebari pe care trebuie sa vi le puneti inainte de a alege bijuteria ce o veti purta toata viata.

1.Ce culoare de aur va place? Aurul poate avea trei culori, fiecare cu povestea lui.

Aurul galben, cel clasic, isi pastreaza culoarea lui naturala. Auriul generand pretiozitate, fiind perfect pentru cuplurile ancorate in realitate care apreciaza zi de zi iubirea ce ii leaga.

Aurul alb denota eleganta si discretie, culoarea lui provine dintr-o procesare de tip aliaj a aurului clasic cu un metal alb precum manganul, argintul sau paladiul. Acesta este potrivit pentru cuplurile bine inchegate ce isi cunosc puterea si isi duc planurile impreuna pana la capat.

Aurul rosu isi ia culoarea din aliajul cu cuprul. Culoarea lui fiind marca pentru cuplurile pasionale al caror scop este fericirea comuna si grija fata de cealalt, un cuplu vesnic tanar si luminat de iubire.

2. Simplitate sau complexitate.? Verighetele pot fi marturii discrete a legaturii de cuplu sau bijuterii ce va infrumuseteaza permanent. De la un simplu cerc din metal pretios, la unul cu model gravat  pana la unul cu diamante incastrate, verighetele spun povestea fiecarui cuplu.

3. Verigheta de tip ingust sau lat? Latimea se alege in functie de conformatia degetului, astfel incat sa nu deranjeze la purtat. Cele late permit un design mai elaborat pe cand cele inguste sunt de regula mai simple.

4. Cu margini rotunde sau patrate? Verigheta trebuie sa satisfaca si cerintele vestimentare predominante persoanei ce o porta. Rotund pentru o persoana preponderant eleganta si patrat pentru una ce isi imparte activitatile in mai multe sfere de stil.

5. Mesaj sau nume gravate pe interior? Juramintele poti fi exprimate pe multe cai, verighetele sunt deseori folosite ca suport pentru promisiuni in cuplu. Gravajul interior poate suporta mesaje scurte sau poate reprezanta numele iubitei respectiv iubitului.

 

Traser Gold va asteapta cu o gama variata de verighete potrivite pentru fiecare cuplu in parte, iar cand colectiile noastre nu va spun povestea va asteptam in Atelierul Traser Gold unde maestrul bijutier va v-a metamorfoza povestea intr-o verigheta perfecta pentru voi.