Iti doresti o bijuterie Traser Gold dar nu esti pregatit sa faci o noua investitie? Noi te asteptam in magazinele noastre cu aurul tau si iti oferim la schimb orice produs ce se incadreaza in contravaloarea vechilor tale bijuterii.

Fie ca este vorba de o bijuterie sau de segmente de aur, de aur de 18k sau de 14k, noi iti evaluam intreaga cantitate la un pret avantajos. Preturile noastre sunt actualizate la zi conform bursei.

Iti oferim posibilitatea de a acoperi costul noii bijuterii cu plata mixta, o parte in aur si o parte in RON, dar si sa iti recuperezi contravaloarea in RON a aurului surplus.

Nu este necesara programarea pentru a iti evalua aurul. Echipa Traser Gold iti ofera asistenta permantenta in orice reprezentanta din Romania. Daca stii cu aproximatie ce gramaj au vechile tale bijuterii, poti vizita magazinul online si iti poti alege noua achizitie in functie de gramajul precizat in dreptul fiecarui produs.

Colectiile Traser Gold sunt in permanta schimbare si vrem ca si tu sa te bucuri mereu de noile noastre bijuterii. Cu serviciul AUR LA SCHIMB caseta ta de bijuterii este mereu in tendinte!

serviciu aur la schimb