Weekenul târgului Ghidul Miresei a trecut iar noi ne-am bucurat că un numar mare de cupluri îndrăgostite au vizitat standul Traser Gold. Am râs cu voi, ne-am povestit istoria și v-am prezentat cele două colecții noi de verighete “Spune Da!” și “Dragostea învinge!”.  
 
Am avut parte și de vizite surpriză cum a fost cea a concurenților de la “Mireasa pentru fiul meu”, care deși sunt la începutul noului sezon și încă nu sau format cupluri nu au rezistat tentației de a trage cu ochiul și de a analiza ultimele tendințe în materie de verighete. Noi am capturat momentul într-o fotografie și parcă deja întrezărim viitoarele cupluri, nu dezvăluim nimic dar urmărim noul sezon să vedem dacă am intuit bine! 
 
O să vă spunem și vouă ce le-am spus și lor, și anume că, noi vă recomandăm să vă alegeți verighetele după sufletul vostru și să țineți cont că această bijuterie vă va însoți toată viața așa cum voi veți fi alături de sufletul pereche. Noi ne străduim mereu să realizăm modele noi, interesante, în acord cu tendințele modei pentru ca voi să aveți de unde alege modelul potrivit cuplului vostru. 
 
Iar când verighetele visurilor voastre nu se găsesc în catalogul nostru, bijutierii atelierului Traser Gold sunt alături de voi pentru ca ele să capete forma ideală!  
 
Traser Gold seducția unei împliniri! 
 
Reprezentanțe: 

Program:
Luni - Vineri 10.00 - 18.00
Sâmbăta 10.00 - 17.00
 
Contact:
0744 373 905
0728 985 200