Pentru ca atelierul nostru este mic si cochet am decis sa va oferim un tur virtual prin uzanțele productiei Traser Gold. Pozitionat intr-un turn din centrul Bucurestiului, izolat de volbura orasului , inconjurat de o sumedenie de unelte magice,  bijutierul nostru metamorfozeaza cat este ziua de lunga metale pretioase. De la creatii marca Traser Gold, la modele pe comanda pana la simple gravuri, giuvaiergiul lucreaza precum un chirug meticulos.

atelier

Universul mestesugarului este populat de cuptoare ce dezvolta temperaturi inalte, instalatii de mare presuiune, perii din otel pentru slefuire, mecanisme de calibrare ce vin in sprijinul manufacutrarii bijuteriilor.

Sisteme de masurare digitala asigura standardele de inalta clasa ale produselor originale. Gramajul, puritatea si luciul sunt verificate si atestate. 

  

Safirul, diamantul, topazul, smaraldul, ametistul si chihlimbarul ocupa loc de cinste in acest univers al metalelor nobile infrumusetand inele de logodna, completand bratari elegante sau coliere impresionante.

Bijuteriile Traser Gold sunt consecinta relatiei deschise pe care o purtam cu cei ce ne calca pragul inca din 2001.