Cu serviciul AUR LA SCHIMB caseta ta de bijuterii este mereu în tendințe!

Îți dorești o bijuterie Traser Gold dar nu ești pregătit să faci o nouă investiție? Noi te așteptam în magazinele noastre cu aurul tâu și îți oferim la schimb orice produs ce se încadrează în contravaloarea vechilor tale bijuterii.

Fie că este vorba de o bijuterie sau de segmente de aur de 18k sau de 14k, noi îți evaluam întreaga cantitate la un preț avantajos. Prețurile noastre sunt actualizate la zi conform bursei.

Îți oferim posibilitatea de a acoperi costul noii bijuterii cu plată mixtă, o parte în aur și o parte în lei, dar și să îți recuperezi contravaloarea în lei a aurului surplus.

Nu este necesară programarea pentru a îți evalua aurul. Echipa Traser Gold îți oferă asistență permantenta în orice reprezentanță din România. Dacă știi cu aproximație ce gramaj au vechile tale bijuterii, poți vizita magazinul online și îți poți alege nouă achiziție în funcție de gramajul precizat în dreptul fiecărui produs.

Colecțiile Traser Gold sunt în permanenta schimbare și vrem ca tu să te bucuri mereu de ele. Cu serviciul AUR LA SCHIMB caseta ta de bijuterii este mereu in tendinte!