Întreaba fiecare fată cum și-ar dori să se petreacă nunta visurilor ei și vei primii de fiecare dată un alt răspuns. Într-o catedrală, pe o plajă, într-un restaurant luxos, pe un vârf de munte, într-un sătuc cu elemente tradiționale, înconjurată de familie, de toți prietenii adunați de o viață, alături de doi necunoscuți invitați ca martori în ziua nunții într-un ora cu tradiție precum Las Vegas. Cert este ca singurele lucruri în comun ale acestor povești sunt dragostea pentru cel în fața căruia rostești jurămintele și verighetele ce simbolizeaza legătura promisă. 
 
Traser Gold te așteaptă să îți transformi visul în realitate. Caută verighetele ce reprezintă iubirea voastră prin colecțiile din magazinul online sau vino în magazinele din București sau din țară și vei găsi bijuteriile ce vor sta mărturie dragostei voastre o viață întreagă. 
 
Pentru că știm că imaginația unor îndrăgostiți nu are limite, iar puterea creatoare a acestora are cele mai frumoase realizări, vă așteptăm cu comenzi pentru atelierul Traser Gold. 
 
Elementele cu care va puteți juca sunt aurul de 14k si 18k, de culoare albă, galbenă sau roz în variantă simplă sau în combinații biclolore și multicolore, cu pietre prețioase precum diamantul, safirul, rubinul etc. Aurul poate avea finisaj lucios sau mat. 
 
Cuplurile unite de Traser Gold sunt cupluri fericite! Vino și tu să îți transformăm visul în realitate!