Se vehiculează ideea că trebuie să alegem calitatea în detrimentul cantității sau invers. Nimic mai greșit în domeniul aurului și cu atât mai puțin la Traser Gold.

Bijuteriile sunt considerate accesorii prețioase datorită aportului valoric investit în ele. De la calitatea aurului, la cantitatea folosită, la finețea cu care sunt lucrate, bijuteriile sunt nu doar obiecte ce înfrumusetează ci și o investiție bună datorită valorii mereu în creștere a aurului.

Traser Gold îți optimizează această investiție prin prețurile de producator (155 lei/gram) la care îți sunt oferite bijuteriile de aur cât și prin calitatea aurului ce are garanție pe viață.

Îți garantăm aurul pe viață deoarece produsele Traser Gold sunt realizate cu cantitatea corectă de aur pentru a nu se deteriora în timp indiferent de cât de fină este lucrătura bijuteriilor.

Alege să investești cu Traser Gold și frumusețea ta va fi prețioasă!

Motivele nu se opresc aici!

Bucură-te de reducerea de 20% la diamante, urmărește ofertele noastre #tentatiazilei și vino în magazinele nostre sau la târgurile specializate unde te așteptăm cu multe surprinze oentru tine și cei dragi!