Au intrat timizi în magazin purtând la ei un desen cu o semnificație personală ce aveau să îl poarte de acum înainte! Deși sună ca povestea unui tatuaj, este defapt cea a jurămintelor ce îi vor ține împreună o viață. De mână pornesc în acest drum, al dragostei, al prieteniei și al bizuinței, fredonând o viață întreagă și construind cu fiecare moment petrecut împreună precum notele muzicale construiesc cântecul.

Pe scurt o schiță cu un portativ cu note, un cuplu ținându-se de mână și numele iubiților, ce avea să țină drept model gravurii verighetelor lor. Nouă ne-a placut aerul copilăresc al poveștii lor de dragoste ce ne-a adus aminte de puritatea și intensitatea primei iubiri.

Vă îndemnăm să le urmați exemplul și să vă căsătoriți când este dragostea tânără și vă așteptăm cu drag în magazinele noastre cu orice comandă fie ea desenată sau explicată, iar meșterii noștrii bijutieri vor face ca verighetele visurilor voastre să devină realitate.

Gravură este gratuită pentru toți cei care aleg Traser Gold!

Verighetele pot fi realizate din aur de 14k sau 18k, din aur alb, galben sau roz în variantă simplă sau combinată. Pentru cei care preferă diamantele avem o reducere de 20%.

Oferim garanție pe viață la aur, iar întreținerea este din partea noastră în primii doi ani!

Verighete realizate în atelierul din complexul Berceni de maestrul Iulius Constantin Bărbulescu.