Sarah Jessica Parker a împlinit de curând 51 de ani și arată ca la începuturile serialului care a făcut-o celebră. Noi știm că nu există fată pe fața pământului care să nu se fi uitat măcar o dată la Sex and the City și am putea paria că nici bărbat care să nu fi tras cu ochiul la un pictorial al fashion icon-ul din New York. De aceea vă reamintim că pentru o viață bine accesorizată trebuie să urmăriți aparițiile vedetei dar și hastagul #trasergoldvip.

O prezență strălucitoare la gala Guild Hall 2016, actrița a fost accesorizată cu un lanț finuț și o pereche de cercei clasici ce au completat rochia de efect. Aveți un eveniment la care trebuie să participați și rochia dumneavoastră este ieșită din comun? Nu trebuie să renunțați la bijuterii, ci să aveti grijă ca acestea să fie în ton cu materialul rochiei ca să o pună în evidență.

Vă recomandăm lanțul de aur galben cu pandantiv de smarald potrivit pentru ținutele clasice. Compus din zale complexe, minuțios realizate, lanțul este unit printr-o montură de pietre de zircon natural și completat de pandantivul oval ce are în centru un smarald.

Pietrele de zircon și smaralad sunt oferite gratuit de Traser Gold și pot fi înlocuite la comandă cu diamante la preț promoțional de -20%. Vă așteptăm în magazinele Traser Gold din București și cu comenzi pe www.trasergold.ro.

Lanț cu pandantiv

Gramaj 2.40 gr - Preț 372 lei

www.trasergold.ro/trsps137?___SID=U

Urmarește pe facebook #tentatiazilei și poți găsi bijuteria ta preferată cu 5% reducere!