Poate numele încă nu are rezonanță, însă cu siguranță “All about that bass” a răsunat în capul vostru nu numai o dată chiar și dacă nu sunteți ascultători ai genului. Iar cu premiul pentru Best New Artist câștigat la ediția premilor Grammy de anul acesta putem spune că debutul ei a fost unul reușit.

Însă povestea carierei ei nu începe acum, ci în urmă cu 18 ani când a cântat pentru prima oară. La vârsta de 11 ani și-a început cariera de compozitor, urmând să își producă primul album, care îi poartă numele, la numai 15 ani. Cu un istoric atât de impresionant și cu o voce pe măsură ne mirăm ca abia acum a fost descoperită de publicul din întreaga lume. Noi am pus lupa pe ea, așteptăm următorul hit, și îi urmărim aparițiile să vedem cum se accesorizează.

Deși dimensiunile artistei ies din tipare imaginea ei este îndrăzneață, luminoasă și o prinde bine. Nouă ne-a plăcut de ea pe coperta revistei Seventeen și combinația de bijuterie de aur cu un accesoriu banal de plastic purtată de artistă.

Morala: Îmbina cu curaj stilurile și rezultatul poate fi eclatant! Bijuteria prețioasă aleasă cu grijă poate fi baza multor ținute vestimentare.

Te așteptăm în magazinele Traser Gold să îți descoperi latura prețioasă!

 

Recomandăm:

Colier:  13.5 gr / 2,092.5 lei