Indiferent de preferințele tale muzicale, culturale sau de anul în care te-ai născut este imposibil să nu știi cine este Mariah Carey și să nu poti fredona “Without you”.

Din păcate nu am mai auzit de mult o melodie lansată de faimoasa cântareață însă recent am aflat o veste bună despre viața personală a artistei și anume că aceasta s-a logodit .

Nu știm cum i-a cucerit inima artistei, însă știm că diva a fost cerută în căsătorie de miliardarul australian James Packer cu un inel cu diamant de 36 de karate în valoare de 7 milioane de dolari făcut special pentru ea de către bijutierul și prietenul cântăreței Rosado care a declarat că “Este un inel de poveste pentru un moment de poveste din viața ei!” .

 Cu sigurantă vom afla mai multe despre acest nou început și sperăm să o insipire pe Mariah să lanseze o nouă melodie așa cum numai ea poate.

Dacă vrei să îți impresionezi iubita, noi îți recomandăm inelul cu diamant de 18 karate în valoare de 22.173 lei și suntem pregătiți să realizam orice model pe măsura extravaganței iubitei tale! 

www.trasergold.ro/diamante-inelediamant-trsbh0040