Lady Gaga a anunțat anul trecut că se va căsători cu actorul Taylor Kinney. A afisat un inel de logodnă superb din diamante în formă de inimă, însă de atunci nu s-a mai auzit nimic de viitoarea nuntă.

Nu stim dacă ziua îndrăgostiților este de vină, dar se pare că cei doi au început să dea idicii că nunta se apropie.

Taylor a  confirmat că evenimentul va avea loc cu siguranță anul acesta. Lady Gaga a spus că rochia va fi special aleasă pentru a îl încânta pe Taylor și că de acum viața ei gravitează în jutul lui.

Se pare că cei doi au găsit formula câștigătoare în cuplu pentru că se adoră reciproc și deși sunt diferiți se înteleg de minune, iar Stefanie se declară o mireasă fericită alaturi de cel care i-a spus pe nume încă de la prima întâlnire. Taylor a mai declarat că el ar vrea o nuntă restrânsă, dar este conștient că latura italiană a iubitei lui îi va asigura o nuntă cu mulți invitați.

După apariția șocant de normală de la Golden Globe și anunțul că nunta se apropie în sfârșit ne întrebăm dacă nu cumva asistăm la reinventarea artistei Lady Gaga!

Între timp noi sărbătorim ziua îndrăgostiților și vă invităm să vă bucurați de 50% reducere la diamante până la sfârșitul weekendului!