Suntem curioși să o vedem într-o nouă apariție pe Rachel din Friends. Ne întrebăm dacă este maturizată sau poate tot ancorată în vechile probleme ale tinereții. După 12 ani de la ultimul episod, fanii serialului se vor pune din nou în fața televizoarelor așteptând să vadă cum va fii reuniunea dintre membrii serialului.

Între timp Jenifer Aniston a jucat niște roluri extraordinare în “Dragoste fară preaviz” , “Recompensă cu bucluc”  sau în “Cake”, s-a căsătorit și a fost prezentă recent  la premile Critics Choice alături de  noul ei soț Justin Theroux.

Sexy și încrezătoare, actrița a pașit pe covorul roșu într-o rochie Saint Laurent ce a atras privirile tuturor, alegând să se accesorizeze printr-o bijuterie din aur. Lanțul subțire cu pandantiv i-a pus în valoare decolteul în timp ce a conferit nota de eleganță necesară prezenței la un astfel de eveniment.

Avantajul lanțurilor subțiri este că le poți înlocui pandantivul în funcție de preferintă. Vizitează magazinele Traser Gold și găsește-ți combinația perfectă!