Am putea spune că Gigi Hadid este un model internațional pe val, însă am minimaliza expansiunea bruscă a carierei ei. Venind mai degrabă pe un tsunami, tânăra nu doar că a căpătat celebritate datorită prieteniei pe care o are cu diverse nume cunoscute din industria showbiz-ului, ci și-a meritat premiile din modeling obținute fără excepție în ultimii doi ani.

Este interesantă, cu o frumusețe atipică, ieșind din convenționalul tinerelor din ziua de astăzi. Remarcăm stilul de bun gust în aparițiile mondene desprinse parcă de pe podium.

Însă, ce ne-a atras nouă atenția au fost cerceii cu dublă prindere cunoscuți sub denumirea de ear cuff ce par a fi accesoriul preferat al modelului. Indiferent că o întâlnim pe stradă sau pe covorul roșu, Gigi Hadid poartă o astfel de bijuterie.

Traser Gold îți prezintă cerceii cu dublă prindere, cu trei culori de aur. Un model îndrăzneț, modern, ce scoate din anonimat orice prezență. Ușor de purtat datorită prinderii într-un singur surub, pot fi alegerea perfectă atât pentru coafurile ridicate cât și pentru buclele lejere de vară.

Comandă-i pe site sau vino în magazinele noastre să îi probezi!

Cercei cu dublă prindere

Gramaj 4.90 • Preț 776 lei

www.trasergold.ro/trscd615

Urmarește pe facebook #tentatiazilei și poți găsi bijuteria ta preferată cu 5% reducere!