Fie că vorbim de inelul de logodnă, sau de unul ce este purtat ca accesoriu, în mod cert putem declara că fetelor le plac inelele supradimensionate. Motivele pentru care femeile își aleg inelul cu volum în detrimentul celui subțire diferă, însa experiența noastră vă spune ca în majoritatea cazurilor acesta câștigă!

Iata o serie de argumente. 

1. Pentru că avantajează mâna, efectul optic cauzat de inelul cu volum vă v-a subția degetele, conferind delicatețe celei care îl poartă.

2. Atrage privirile tuturor, chiar și fără intenție gesturile mâinilor fac ca acestă bijuterie să fie una dintre cele mai expuse.

3. Frumusețea pietrelor într-o montură voluminoasă este deseori suficientă pentru a fi accesoriul vedetă al unei ținute.

4. Inelul supradimensionat nu este în mod necesar unul extravagant, el se potrivește în functțe de model și la ținute casual, punând în evidență texturi și aducând un plus de stil.

5. Este o declarațe a forței feminine, conferind atitudine încrezătoare în proprile puteri.

Indiferent de  motivul tău noi te asteptăm în magazinele Traser Gold să îți alegi din multitudinea de modele inelul preferat!