Sărbătoarea dragostei a ajuns la ea acasă! Dupa ce a petrecut pe meleaguri străine, a împărțit cadouri la fete pe întreg globul, a îndrăgostit cui îi era scris, Cupidon s-a retras spre casă unde este cunoscut sub numele de Dragobete!

Dăruiește-ți inima române! Astăzi, 24 februarie este timpul să îi spui jumătății tale cât o prețuiești. Chiar dacă ești timid sau nu poți exprima în cuvinte cât înseamnă ea pentru tine, Traser Gold ți-a pregătit cadoul ce îi va spune exact ce vrea să audă!

Brățara inimilor voastre este un cerc din aur galben unit de două inimi, ale voastre, etern unite de flacăra dragostei ținută în viață de cea care poartă acestă bijuterie alcătuită dintr-un metal simbol al perfecțiuni.

Fie că ești sau nu fascinat de simbolistică trebuie să recunoști că împreună cu un trandafir ai găsit cadoul perfect ce o va ține îndrăgostită pe tot parcursul anului!

Oferă-i un motiv să zâmbească în fiecare zi! Oferă-i inima ta!

 

* Bijuteriile se găsesc astăzi în magazinele din Obor! Iar dacă distrubui articolul pe facebook beneficiezi de 5% reducere din prețul afișat.