Nemărginita lume a poveștilor are o nouă regină! Charlize Theron se pregăteste de lansarea filmului  “The Huntsman Winter’s War”, o continuare a poveștilor cinematizate ale Albei ca Zapadă, unde are rolul negativ fiind supra numită Regina Rea. Noi am văzut trailerul https://www.youtube.com/watch?v=eAvCgVR0gIM și abia așteptăm să o urmărim pe frumoasa actriță în noua peripeție.

Între timp ne-am delectat cu bijuteriile din poveste și ne-am bucurat să vedem că alegera stilistului a fost direcționată către accesorile de aur supradimensionate preferate de noi!

Auruiul este predonimant de la cercei, la colier și coroană până la machiaj, culoare aleasă pentru a sublinia frumusețea și puterea personajului. Deși arată fabulos, noi nu vă sugerăm să exagerați cu auriul ci să vă inspirați din personaj pentru a vă sublinia trăsăturile.

Tot mai multe idicii ne fac să credem ca trendul acestui an va fi câstigat de accesoriile de aur cu volum așa că vă invităm să vizitați magazinele Traser Gold unde avem pregătite o mulțime de bijuterii care mai de care mai frumoase și mai prețioase!

Nu uitați să urmăriți #tentatiazilei și veți beneficia de reducere de 5% la produsul zilei!