Cererea in căsătorie - 8 reguli de aur

E normal să te simți nesigur pe tine atunci când te gândești la cererea in casătorie, doar este un moment important pe care îl veti ține minte toată viața. Află că nu trebuie sa fie perfect, trebuie doar sa fie momentul vostru. Îți vom da câteva sfaturi care te vor ajuta atunci când vei pune marea întrebare.

Sfaturi cerere in casatorie

 

1. Surprinde-o

Cel mai important element al unei cereri in casatorie reușite este factorul surpriză. Dacă ați vorbit despre casatorie deja și esti sigur de această decizie atunci ia-ți răgaz de câteva zile pentru a planui surpriza. Ai grijă sa păstrezi secretul până la sfarșit.

 

2. Personalizează surpriza

Evită clișeele. Oricât de tentat ai fi să cauti pe internet idei de cerere în casatorie, nu este nimic unic în ele. Gândește-te la ce-i place ei să facă si personalizează surpriza special pentru ea.

 

3.Păstrează secretul

A spune membrilor familiei sau prietenilor despre intenția ta nu va face decât sa iti strice surpriza. Oricât de multa incredere ai avea, cineva ii va spune viitoarei tale soții si planul tău se va duce pe apa sambetei.

 

4. Găsește inelul potrivit

O greșeala pe care o poți face este să o ceri în căsătorie fara un inel. Alegerea nu-i foarte dificilă. Dacă i-ai cumpărat bijuterii în trecut și i-au plăcut, nu vei da greș. Noi ți-am pregatit aici o gama variată de inele de logodnă cu care poți fi sigur ca ea va spune DA ! Poți chiar personaliza inelul după bunul plac, poți schimba tipul aurului, adăuga diamante, pietre pretioase sau grava așa cum dorești. Trasergold, producator direct, îți oferă prețuri de producator și consiliere în alegerea inelului potrivit.

 cerere in casatorie inele

5. Exersează înainte

Da! Exersează, ai citit bine. Exersează in oglindă, exersează in duș. Astfel te vei simți pregătit și sigur pe tine atunci cand vei pune marea intrebare.

 

6.Așează-te pe un genunchi

Un bărbat care se lasă pe un genunchi in fața femeii își declară iubirea, respectul si încrederea. Asta o va convinge ca intențiile tale sunt sincere.

 

7.Privește-o in ochi

Iți dorești să fii cu ea toată viața ? Arata-i că vorbesti serios și ca ești sigur de decizia ta. Dacă ai jucat vreodată poker atunci știi că orice grimasă gresită poate duce la pierderea jocului.

8.Fii relaxat

Nu este usor sa fii relaxat într-un astfel de moment. Dacă ești sigur de raspunsul ei, ai exersat înainte si ai plănuit surpriza, nu ai de ce să ai emoții. Chiar dacă te vei încurca în cuvinte, ei ii se va parea adorabil si veți rămâne cu o amintire memorabilă.

 

 
 

Cumpără verighete de 18k și primești un diamant gratuit!

"Diamonds Are a Girl's Best Friend" după cum bine spunea Marilyn Monroe, așa că fii pe fază și nu rata oferta noastră: la comandarea unor verighete de 18k vei primi un diamant gratuit !

Vă oferim o reducere de 20% la diamante!

Ne dorim să te simți specială, așa că te răsfățăm cu o reducere de 20% la cele mai frumoase diamante, iar tu vei străluci zi de zi, pentru că nimic nu se compară cu plăcerea de a purta un diamant.


Voucher de 400 lei la rochiile de mireasă Aryanna Karen!

Fiecare femeie își dorește de când era mică să fie prințesa balului, exact ca în povești, și asta nu se poate fără o rochie pe măsură și un prinț. De prinț v-ați ocupat voi, așa că noi ne ocupăm de rochie și vă oferim un voucher în valoare de 400 lei la rochiile de mireasă Aryanna Karen, la achiziționarea unei bijuterii Traser Gold

Aur la schimb! Iubirea are nevoie de ingrediente proaspete!

Nimic nu se pierde, totul se transformă! Traser Gold îți valorifică aurul într-o bijuterie nouă! Ți-ai dorit vreodată să poți transforma ceva vechi în ceva nou cât ai clipi? Acum ai ocazia să îți transformi vechile bijuterii în unele noi, adăugând acel ingredient unic iubirea, ceea ce va face ca noua bijuterie să fie cu mult mai specială, amintindu-vă în fiecare zi cât de mult vă iubiți.


Prețuri de neegalat la diamante! Ocazia perfectă să o surprinzi!

Denumirea de diamant provine din limba greacă: adamas, și se traduce prin: de neînvins, indestructibil. Considerăm că iubirea ar trebui să aibă aceste calități, așă că vă oferim prețuri speciale: 0.01 ct diamant negru - 50 lei 0.01 ct diamant alb - 100 lei

Voucher de 30% discount la coafura de mireasă și 25% la toate serviciile de salon!

O îngrijire corespunzătoare înainte de nuntă, o coafură și un machiaj special, vă vor face să vă simțiți bine în pielea voastră, relaxate și încrezătoare.Lista Tarife Madame Beauty


 

Atenție ofertele nu se cumulează!

Alegeți cea mai inspirată și potrivită ofertă pentru voi doi și vă așteptăm cu mare drag la Târg. Să vă iubiți o viață și să aveți puterea să treceți peste momentele dificile!