Verighetele nu sunt simple bijuterii, ci simboluri ale iubirii pure, ce trebuie create din cel mai fin aur pentru a celebra momentul unic al casatoriei. Cu o grafica perfecta si conturate in afinitate cu dorintele indragostitilor, acestea reprezinta dovada legamantului suprem al tainei casatoriei. Desenate din dragoste si pasiune, ele au misiunea de a reda clipa magica in care ati spus “DA”.

Verighetele Traser Gold se evidentiaza prin tehnologie de calitate si precizie, ce realizeaza bijuterii exceptionale pentru mire si mireasa. Atentia pentru detalii, grija pentru materialele folosite, impreuna cu pasiunea si maiestria artistilor nostri, reprezinta aliajul perfect pentru crearea verighetelor ieftine ce vor oferi un nou inceput pentru El si Ea. De la gandul creator pana la forma finala a inelelor iubirii, suntem dedicati in totalitate pentru a va oferi bijuteriile care vor pastra stralucirea unei zile memorabile.

Traser Gold va ofera posibilitatea de a va alege verighete ieftine din colectii spectaculoase, cu un design inovator. Astfel, in functie de dorintele dumneavoastra, puteti opta pentru verighete aur cu un design deosebit, incrustate cu pietre pretioase, divers colorate. Mai mult, puteti deveni creatorii propriilor verighete aur, asistati de echipa Traser Gold. In acest sens, va invitam sa ne trimiteti ideile dumneavostra si noi va stam la dispozitie cu servicii de consultanta, iar la final cu livrarea verighetelor.

Echipa Traser Gold va ofera serviciul STAR, procedeu ce presupune o imitatie de pietre, o stanta in aur alb ce imita piatra. Prin utilizarea acestui serviciu, puteti obtine bijuterii stralucitoare si rafinate, fara a va mai preocupa de pierderea pietrelor montate initial. Mai mult, acest procedeu necesita o atentie sporita din partea artistilor nostri, pentru a verifica si masura cu exactiate dimensiunea spatiilor disponibile. Astfel, dumneavoastra nu trebuie decat sa precizati modelul preferat de verighete aur alb sau din aur galben, iar echipa noastra va realiza bijuteria perfecta.

Un alt serviciu pus la dispozitie de echipa Traser Gold consta in modificarea verighetelor pentru a fi perfecte pentru viitoarea pereche. Astfel, orice model poate fi adaptat preferintelor dumneavoastra. In acest sens, putem lati sau ingusta verighetele aur, putem adauga sau indeparta pietre sau le putem tintui folosind serviciul STAR. De aceea, atunci cand vom modifica bijuteriile, trebuie avut in vedere faptul ca gramajele afisate sunt estimative si se vor schimba in concordanta cu sugestiile clientului. Mai mult, in cazul in care v-ati indragostit de un anumit model de verighete aur alb, insa va doriti o alta culoare de aur, puteti comanda respectivul model, cu specificatiile de culoare preferate. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne descrieti setul perfect de verighete si noi il vom realiza in conformitate cu preferintele dumneavoastra.

Pentru a va oferi o experienta unica, am dezvoltat serviciul de gravare care va permite personalizarea verighetelor aur in afinitate cu preferintele dumneavoastra. Astfel, in interiorul lor, avem posibilitatea de a grava pana la 28 de caractere utilizand fonturi specifice scrisului de mana sau caractere de tipar*. Personalizarea verighetelor reprezinta o alegere ce confera unicitate fiecarui cuplu, la fel ca iubirea pura ce se afla la baza unei casnicii.

Echipa Traser Gold considera ca alegerea verighetelor aur alb sau a celor din aur galben reprezinta un proces riguros, cu o importanta deosebita pentru cei doi - mire si mireasa. De aceea, dorim sa va oferim sprijinul nostru pe tot parcursul selectiei verighetelor, astfel incat rezultatul sa fie spectaculos. Doua cercuri perfecte ce simbolizeaza armonia infinita in cuplu, creatoare de dragoste nemarginita de-a lungul calatoriei in doi cu o misiune pentru totdeauna.

In continuare, va invitam sa va alegeti verighete ieftine, care vor fi alaturi de dumneavoastra in cea mai importanta zi din viata – cea in care emotiile va vor lumina chipul si inima va tresari de fericire – si pentru tot restul vietii petrecute alaturi de sufletul pereche. Verightele Traser Gold sunt disponibile pentru comenzi pe site si in magazinele ale caror detalii le aflati la sectiunea Contact. Mai mult, va invitam sa ne adresati orice intrebare sunand la 0744373905 si la 0728985200.

*Fiecare caracter specific scrisului de mana este tarifat cu 4 RON, iar literele de tipar sunt tarifate cu 3 RON/litera.